Matchprogram som app – följ ditt favoritlag

Matchprogram i mobilen underlättar

Med matchprogram som app är det enkelt att följa sitt favoritlag. Appen är nämligen en samlingsplats för lag som anslutit till tjänsten. På hemsidan är det enkelt att beställa mobilt matchprogram för just ditt lag. När du har appen i din hand kommer du förstå att tjänsten fyller ett behov – nu har du alltid tillgång till uppdaterad information om ditt favoritlag.

Tjänsten finns både som app och webbapp. Den stora skillnaden är att webbappen inte går att hitta på exempelvis App Store, utan fungerar som en vanlig hemsida med ett bokmärke på mobilens startskärm. Det finns delade meningar angående vilket alternativ som är att föredra, det är dock en smaksak i slutändan.

När laget har anslutits till tjänsten behövs inget ytterligare underhåll. Uppdatering av nyheter, statistik och tabeller sker per automatik – och det är en av många fördelar med matchprogram. För tillfället är 234 lag anslutna till matchprogram. Det är relativt många, särskilt med tanke på att endast 16 lag spelar i allsvenskan.

För tillfället är 115 fotbollslag anslutna till tjänsten. Några av dem är Ekerö IK, Norrköpings FF, Sperlingsholms IF samt Vegeholms IF. Inom hockeyn är 62 lag eller supporterklubbar anslutna – bland annat Bajen Fans Hockey samt Tingsryds AIF. Övriga sporter som finns representerade i appen är innebandy, handboll, bandy, amerikansk fotboll och basket.

En annan fördel med mobil matchprogram, och som inte får skojas bort, är det papper som sparas in. Matchprogram har ju alltid tillverkats av papper tidigare, den tiden är från och med mobilt matchprogram slut. Det är viktigt att alla drar sitt strå till stacken, och mobilt matchprogram får ändå anses vara medelstort strå.

Observera att tjänsten för tillfället inte är tillgänglig. Varken för fotboll, hockey, tennis eller någon annan sport. För att hitta vad du söker är Google det enklaste alternativet oavsett om du säker tabeller eller spelschema.

matchprogram